Merhaba Misafir, Forumumuza hoşgeldiniz. Forumdaki tüm konuları görebilmek veya yenilerini oluşturmak için üyeyseniz giriş yapmanız, henüz değilseniz kayıt olmanız gerekiyor. Ücretsiz olan kayıt formun ulaşmak için, burayı tıklayınız



Forum
 Politika - İdeoloji / Politika
        Kenan Evren içeriye, Güler Zere dışarıya

Sayfayı Yazdır

02.09.09, 14:29

Melek Aras Üye çevrimdışı

Mesaj Sayısı: 18
Kayıt tarihi: : 13.08.2009
Kenan Evren içeriye, Güler Zere dışarıya
Kenan Evren'ler iceriye hapisaneye, Güler Zere'ler disariya hastaneye gitmesi gerekirken, kimin normalde nerde olmasi gerek, kimin nerde yatmasi gerekse, ben degil vicdaniniz konussun. HAK HUKUK ADALET yok ki, bizim yerimize O konussun. Acaba Adâlet teraziniz olsaydi, tartsaydiniz kimin suclu, kimin sucsuz oldugunu, anlar ona göre hakliyi, haksizi ayirirdiniz. Oruc tutmaya gerek duymadan, Adâletli davranisinizla, Hak'la bulusur, sizde bir Hak olurdunuz. Yaradan'a giden yolun Müslüman'liga koydugunuz sartlar olmadigini, bu vesileyle, görmüs olurdunuz, acik ve net, güzel kalp gözünüzle, kalbiniz olmus olsaydi. Insan'lik insan'ca davranistir, bizi hayvanlardan ayiran budur. Insan etmek, düsüncemiz, vicdanimiz, yüregimiz degilmidir. Bizi Yaradan'a götüren, Hak'la bulusturanda bu degilmidir? Yoksa Adâletsiz davranak, Müslümanligin bes sartina uyarak, nereye kadar gider, nerde Hak'la bulusacaksinizda, Hak'ki nasil bulacaksiniz, siz zalim olduktan sonra.

Yalancilik, dolandiricilik, hirsizlik, arsizlik, sagir, kör olursaniz zannediyormusunuzki Müslümaligin bes sartina uyarakta, Cennet'i boyluyacaksiniz. Siz felinizle, elinizle, dilinizle, gözünüzle, kalbinizle, güzel olmadiktan sonra, yüzbin kere Namaz kilin isterseniz, denizde yikanin abdest alin yüzbin kere kelimeye saâdet getirseniz bile, yüzbin kere hacca gidip gelsenizde. Oruc tutmak, ac kalmaksa sizin icin, söyleyin bana yetermi bu bes sarti sadece uygulamada yaparsaniz, yetermi Insan olmalara, yetermi günah cikarmalara, yetermi sevaplara ? Mübârek Ramazan günüyse sizin icin, Mübârek isler yapin, o zaman, Mübârek olun Mübârekler !

Bizi Insan edecek, ancak Adalet'li davranisimiz, yüregimiz, aklimiz, fikrimiz, vicdanimiz, kanimizdir. "KALP GÖZÜ" filimini cok izlemis olsanizda, hicbirsey anlamamisiniz daha. Oysa Can gözü ile bakmis, Can kulagi ile dinlemis olsaydiniz, neler ögrenecektiniz, neler bilecektiniz. Bak BARIS olacakti Türkiye'de. CHP ile MHP ayirimi yapan kendileriyken, bizi ayiracaklar, bizi bölecekler diye, fesatlik, fitnelik, yapiyorlar "KÜRT acilim'ina". MHP'nenin bozkurt oldugunu biliyoruz, CHP sen niye kurtlastin.
Biz biliyoruz eskiden beri zaten, "IT ÜRÜR, KERVAN YÜRÜR", güzel olan herseyin önünü tikayanlar, cirkinlige meydan verenler, cirkinlik tasiyor Yurdum'da fazlasiyla. Bu kadar cirkinlesmeyin, Yurdum'u da cirkinlestirmeyin. Öcülükten kurtulun, bosuna korkutmayin.

DÜNYA'YA HAKIM ISE
KÖTÜLER KÖTÜLÜKLER
DÜNYA'YA HÜKMEDEN DIR
IYILER IYILIKLER

Bunu unutmayin sakin !

Kolay gelsin, saygilar MELEK ARAS


Sayfayı Yazdır  |  Sonraki Konu  |  Önceki Konu
 
Git
 


 Kimler Çevrimiçi?


Üyeler: 0, Misafirler: 59

 Forum istatistikleri


Konular: 138, Mesajlar: 195, Üyeler: 497
Aramıza son katılan üyemiz: karabeko

 Bugün Doğumgünü olanlar


Bugün hiçbir üyemizin doğumgünü yok.


FUAF - Fransa Alevi Birlikleri Federasyonu | Yazdır